Voor ondernemers

Crowdfunding en ondernemen zijn één op één met elkaar verbonden. Zonder geweldige plannen van moedige ondernemers zou crowdfunding nooit zo hebben kunnen groeien. Met crowdfunding bouw jij samen met de crowd op een duurzame manier aan jouw plannen. Of je nu een geweldig idee hebt voor een innovatieve start-up of een juist wil groeien met jouw onderneming. Op het crowdfundingcongres 2016 verzamel je alle tools om aan de slag te gaan met jouw crowdfunding campagne. Bezoek onder andere de sessie ‘Crowdfunding voor ondernemers: kickstart jouw campagne’ of ‘Tips & tricks voor een succesvolle campagne’.

Voor Financieel Professionals

Als accountant, financieel adviseur of accountmanager bij een bank voel je ook de vele vragen over crowdfunding. Crowdfunding groeit in de wereld van financieren en ondernemen, en maakt meer en meer onderdeel uit van de financieringsmix. Door op de hoogte te zijn van de nieuwste kennis en mogelijkheden op het gebied van crowdfunding, kun jij je klanten optimaal ondersteunen bij het financieren van hun plannen. In speciale workshops en themasessies voor accountants en financieel professionals leer je op het Crowdfundingcongres 2016 in één klap alles over de nieuwste ontwikkelingen, regels en kansen in de crowdfunding wereld. Zo ben jij samen met je klanten klaar voor de toekomst en kan je volop meedraaien in een nieuwe economie. Tip: kom met jouw klant naar het Crowdfundingcongres en oriënteer je samen op de mogelijkheden van crowdfunding.

Voor Investeerders

Steeds meer ervaren en minder ervaren investeerders breiden hun portfolio uit door investeringen via crowdfunding. Als investeerder in crowdfunding campagnes sta jij aan het begin van groei en innovatie. Je bouwt direct mee aan een eerlijke economie waarin jij bepaalt waar jouw geld zijn werk doet. Bovendien wordt het investeringsrisico dat je neemt vaak gecompenseerd met een aantrekkelijk rendement. Wil jij je bestaande portfolio uitbreiden met investeringen via crowdfunding? Op het Crowdfundingcongres ontmoet je collega investeerders en crowdfunding experts en leer je in één dag welke mogelijkheden investeren via crowdfunding jou biedt en welke risico’s daarbij komen kijken. Daarnaast is het Crowdfundingcongres 2016 de uitgelezen kans om ondernemers met financieringsvragen persoonlijk te ontmoeten en je portfolio uit te breiden met mooie projecten.

Powered by Khore by Showthemes