Nog maar 9 dagen tot het congres!

Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij op woensdag 21 september voor jou in petto hebben? We lichten graag een tipje van de sluier op!

Het congres belooft alvast een fantastische dag te worden voor crowdfunding in België. Zo zal Simon Douw, co-founder van ’s werelds eerste Crowdfunding Agency Douw&Koren, een toelichting geven bij de kansen en de toekomst van crowdfunding in België.

Daarnaast zal Daan Weddepohl van Peerby verklaren hoe zij een campagne hebben gevoerd die maar liefst afklokte op 2 miljoen euro!

Financieel experts van BAN Vlaanderen, PMV en KBC geven hun visie op crowdfunding in de financieringsmix en hoe je crowdfunding kan combineren met subsidies of bankfinanciering.

Geldt de wetgeving met terugwerkende kracht? Welke patformen zijn of werken erkend? Hoeveel mag je maximaal ophalen? Wat met de taxshelter? Laurent Hublet, adviseur van Vicepremier De Croo, licht je in over de nieuwste ontwikkelingen in de wetgevingomtrent crowdfunding!

Bovendien zal er een groots debat plaatsvinden omtrent de toekomst en de kansen voor crowdfunding in België. Aan tafel zitten een paar belangrijke stakeholders uit het financierings- en crowdfundinglandschap: PMV, Bolero crowdfunding, Mymicroinvest, Look&Fin, VLAIO en Laurent Hublet bespreken waar de pijnpunten zitten voor een verdere groei en hoe we de mindset van ondernemers en investeerders kunnen veranderen naar alternatieve financiering. Kortom: een brede waaier aan super nuttige informatie!

Victoria Smet
0 COMMENTS
Powered by Khore by Showthemes